En egen kanin

Idag fick jag skriva i Tuvas dagbok då hon skulle skriva en önskelista, och för tillfället så är det detta som Tuva önskar sig:

  • En MyLittlePony-karusell
  • Fler Pollypocket-dockor
  • En riktig kanin
  • Glasögon
  • En ny bok som inte är så läskig om Familjen Kanin som Ellen har
  • En ny tidning

Tuva tycker att det är väldigt kul med kaninerna hos sin mormor och morfar, och hon är väldigt duktig med att mata dem och så. Men jag sa att en egen riktig kanin får man önska sig när man fyller 4 år. :-)

Annars idag så har ju det bestått av bygge här hemma, och jag och Tuva har myst inne fram till eftermiddagen då vi gick till storasyster så Tuva fick leka med Erica. Tuva stannade kvar där ett tag extra också så att jag fick ut och övningsköra en sväng när Simon byggt klart för dagen.

Nu blir det dusch, sen lite te för min jäkla hostiga hals innan det blir dags för sängen. Jag sover ju så dåligt på nätterna och nu när det har vart superprio på bygget (vilket jag ju så klart vill att det ska vara också) så har det ju inte kunnat bli någon sovmorgon för min del.

Vi hörs imorn.

Ha det fint, ta hand om varandra och UPPSKATTA allt ni har.

One thought on “En egen kanin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *