En del av veckan i Söderbärke

Vi har haft en riktigt bra kortvecka i Söderbärke. Som vanligt har det vart massa god mat och vi har hängt runt. Plus att det har vart riktigt bra väder! Ge mig sol och en solstol så har jag inte mycket att klaga på. ;-)

Jag har en hel drös med bilder till, men tills vidare bjussar jag på lite bad bilder.

Ett stenkast (bokstavligen) från Simons föräldrars tomt så ligger sjön, otroligt bra. :-) Jag och Sara har planer på att fixa till lite invid stranden till nästa sommar. För det behövs bara grävas ur lite, flytta ”lite” stenar och kanske fylla på med lite sand i kanten så kommer det att bli en toppen badplats för småttningarna. :-)

Det är Sara som bjussar på bästa hoppkortet dessutom. Jag vågade inte riktigt hoppa ut där jag inte bottnar med magen. Jag tror visst att det är en cementklump och inte bebis i magen. Sara trodde mer att det skulle fungera som en flytdyna, men feg som jag är så vågar jag inte testa. Haha!

Nu blir det sängen, imorn är det en ny dag och sen är det ”bara” en vecka kvar av semestern. Njuuuuuuuuut!

Natti!

One thought on “En del av veckan i Söderbärke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *