>En dagens! Det var inte igår…

>

Japp, har ju vart lite dålig på det här med dagens outfits på senaste och det är ju lite tråkigt tycker jag, för JAG tycker ju att det är kul.

Men iallafall, jag gav mig på ett försök med nya kameran tidigare idag. Skam den som ger sig! Och bara för att visa hur pass kass jag är så har jag låtit bli att redigera det minsta (bland drar man ju lite i reglagen för att få till lite bättre färger och skärpa) och framförallt inte beskära dem.

Enjoy.

  • T-shirt från Monki
  • Shorts med högmidja från Topshop

  • Mysigaste storkoftan från Ellos.

  • Ny klocka (I love it) och armband med skrattade dödskallar från Cocoo, dessa hade jag även på Blogawards (+ lite annat så klart).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *