>En bra dag och shoppingen

>

Det har vart en bra dag idag, trots att jag vaknade ur sliten, hes och med halsont. Jag och Carro hade planer på att ta oss ut till Fjällnora och bada idag (med Tuva så klart) eftersom vi båda är "b-friend-lediga" (de är ute och svirar/cyklar från Östhammar till Öregrund) men eftersom det stod på SMHI att det skulle bli regn så bestämde vi oss att ta en tur på stan istället. Och efter det här så är det slut shoppat för mig. PUNKT.

Jag kom hem mycket nöjd med mina fynd och en god lunch på Rififi.

Det här var vad jag hittade:

Till Tuva: Mjukis-shorts, gråa-shorts (rea), tunn solhatt med bredare brette än de hon har och halsband med armband från h&m. Sköna och otroligt lätta tofflor från Skopunkten.

En ny bikini till lilla samlingen, men den här fyller ju funktionen att sola med andra band. Banden går ju att ta av också.  Egentligen så har jag väntat på den här bikinin as länge, eftersom jag beställde den från h&m (just nu ligger den i ett paket på Hydro och väntar på att jag ska hämta ut den) men så hittade jag den på rea idag så den får åka tillbaka!

Hmm… Jag vet inte om jag egentligen kan påstå att jag har ett behov av fler skor men attans vad jag gillade dessa. Riktigt sköna att gå i dessutom eftersom det inte är SÅ hög klack och platå fram. Ett fynd från Skopunkten.

Kvällen blev bra den med, trots att Tuva inte somnade förrens efter 21. Hon ville vara vaken och härja med Carro, mata sina dockor, köra bil och vara allmänt tokig. Hehe. Carro kom ju hit ikväll och gjorde mig sällskap (tack!) på min ensamma kväll.

Dessutom lagade vi nachos, och jag lyckades hälla guccamole-pulvret i Carros corn istället för tacokryddan… Oups!

Nu ska jag dricka ännu en kopp thé innan jag ska sova, så att halsen åtminståne fungerar hyfsat.

Godnatt!

(Om inlägget är flummigt så är det för att jag är AS trött, stavar fel hela tiden så både ögonen och fingrarna går i kors…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *