>Egentid hemma

>

Simon och Tuva har dragit ner på stan så jag sitter här hemma ensam. Och det är riktigt skönt tycker jag! Det händer ju typ aldrig att jag är ensam hemma, och på senaste tiden så har jag gjort väldigt lite saker på egenhand så det är skönt att få lite tid att bara vara.

Men då undrar jag ju också, vad tusan höll jag på med innan Tuva kom till världen? Då måste jag ju haft huuuuur mycket tid som helst. Jag borde ju tagit till vara på tiden och gjort nå vettigt. Fast nu kom jag på, hade inte Tuva funnits så hade jag vart på fotbollscup idag. Jag var ju tvungen att ställa in det (ja, läs inlägget nedan) eftersom jag fått sjukt lite sömn senaste nätterna. Två nätter på rad så blev det bara ca tre timmar och nu i natt så blev det kanske 5,5 timmar. Vem kan spela en fotbollscup på det? Igår kväll var jag så slut så att det kändes som att kroppen höll på att somna fast jag var vaken. Man kände liksom den där insomningskänslan då och då. Men eftersom Tuva var orolig och sen tyckte att hon ville vara vaken fram till klockan 01 så gick det ju inte att somna.

Men lillan mår bättre nu iallafall, hon är pigg men vi försöker att ta det lungt med maten. Vill ju inte riskera en sån där superspya igen!

Nu ska jag göra någonting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *