>Eckerö-linjen och Käringsund

>

Igår var det ju en heldag på Åland som stod på schemat, jag var ju grymt nervös för hur det skulle gå med Tuva innan men jag tänkte att "Vad är det värsta som kan hända? Blir hon ledsen, arg och kinkig så är det ju bara att bita ihop och göra henne nöjd." Bara jag hade med mig allt och var förberedd på att det kunde bli katastrof.

Men ingen katastrof blev det! Dagen blev helt sjukt bra, mycket tack vare Tuvas snälla moster Linnéa som gick runt, härjade, och gick i trappor (all träning är bra träning Linnéa ) med Tuvisen så jag kunde sitta och dricka en öl i lugn och ro. Och Tuvas snälla moster Julia som tar så bra hand om Tuva, tog med henne till taxfreen, gick och köpte glass osv. Även gulliga morbror Philip och kusin Gurra hjälpte till så bra! Och Tuva som vanligt vis har lite svårt för sin morfar (varför kan man ju fråga sig?) tyckte att det gick bra och slet i hans hand och ville ut och gå. Så, tack för all hjälp alla snälla! Dagen blev ju helt suveränt bra.

Jag älskar verkligen det stället en bit från där man kommer i land på Eckerö. Käringsund heter det och där skulle jag gärna campa någongång! SÅ fint, SÅ mysigt och hur härliga klippor som helst. Och dessutom en fin (för att vara i Sverige) sandstrand med långgrunt vatten. Lovely.

En liten Tuvis på väg att ta ett dopp. Det ser ju bra mycket längre ut än det var i verkligheten. Men eftersom det inte var så mycket folk så hade man så bra koll på henne hela tiden.

1. Jag och min putmage (jag har visst hakat upp mig på den där kommentaren) ligger och solar. 2. Tuva tog sin moster Julia och gick och köpte glass. Hyfsat nöjd Tuvis som kom tillbaka.

Tuva tar ett sista dopp med Julia och Philip innan det är dags att bege sig mot färjan igen.

Gurra har koll på sin kusin som härjar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *