>Duktig tjej leker själv

>

Att roa sig själv har ju inte varit något som Tuva tyckt vart nå vidare. Fram tills nu! Nu kan hon leka jätte fint, speciellt med sitt Fischer Price hus som hon fick i julklapp. Gubbarna pratar med varandra, sjunger sånger och härjar på.

Det är fullt ös i lilla huset allt som oftast.

Förutom Fischer Price gubbarna så bor även Fifi-figurerna i huset (tillsammans med I Drömmarnas trädgårdfigurerna).

Att leka med dockor är också kul i korta stunder, det nattas, tröstas och sätts på potta. Men ofta blir hon så arg på dem för att det inte rikigt blir som hon tänkt sig…

Sen leker hon ju mycket med duplo-lego, sina små-pryttlar (Hello Kitty-huset och prinsessor med en massa små plock), ritar, bygger tågbana och säkert nå mer som jag inte kommer på nu.

Men det är så himla kul att se! Jag känner mig som världens mes mamma som sitter brevid med ett leende på läpparna och bara tittar. Det är faktiskt ganska underhållande. Hehe.

Nej, om 40 min är det fotbollsträning. Ja, ni läste rätt. Vi har träning 20.00-21.30 på lördagkvällar. Men det ska faktiskt bli kul att komma in (det är inne som tur är) och spela på konstgräs istället för att spela i en gympasal. Grusplanerna är ju långt ifrån snöfria och att ens tänka en tanke på en gräsplan vore som att skjuta sig i foten eller något.

Sen har jag lite rödvin och en påse salt&vinäger chips som väntar på mig här hemma… Är lite tveksam till kombinationen, men det löser sig nog.

Dags att svira om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *