Drygis Telia

Hmmm. Nu har jag förstört tvn också. (Igår förstörde jag bloggen igen, men det var det nog ingen som märkte. Jag gick in i databasen och letade reda på felet och åtgärdade det. Jag är GRYM ibland. Hehe.)

Jag läste på Cecilia Blankens blogg att hon var hemma med sin Bonnie som var sjuk och att de tittade på filmer som man kan hyra genom Telia-digitalboxen. Så då frågade jag Tuva om hon ville titta på Bamse och det ville hon såklart så jag började greja. Det skulle jag inte ha gjort.

Efter att ha suttit i telefon med supporten i en timme ungefär så var hela tvn svart. Det var den åtminståne inte från början, då fick jag bara en felkod och det var en meny som inte ville försvinna. Men, men, de har felanmält det och det ska ”gå ganska snabbt” med såna ärenden sa han på supporten. Men frågan är vad som är snabbt för Telia? Att få bredband, telefon och tv tog 5 veckor. FEM VECKOR!!!

Jaja, dvdn funkar ju iallafall och Tuva tittar ju gärna på sina filmer. Och jag tittar ju mest på min MacBook Pro skärm. ;-) (Oj, så jag tjatar om min dator, men förstå vad glad jag är för den.).

Ska bli intressant att se hur lång tid det tar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *