Drakmössa och påklädningsproblem.

Tuva har fått hem ännu en mössa från Mirasmamma, när jag beställde den förra så var draktyget som jag egenligen ville ha slut, men i förra veckan fick jag en kommentar här på bloggen att det fanns inne igen så jag gjorde en beställning på stört. 150:- (med fleecefoder, 100:- utan) är ju ingenting för en så fin mössa!

Tuva har ju haft lite svårt för sin förra mössa, hon ska minsann ha sin tunna mössa som hon hade i höstas. Men drakmössan åkte på utan problem! Hon tog på sig den direkt och bäddade ner sig i soffan (fast hon ville inte vara med på kort, därav lite kassa bilder ovan).

Tuva passar ju så bra i starka, klara färger och hon gillar drakar! :-)

Nu har jag beställt hem två ”scarfs” med fleecefoder också. En lika som mössan (draktyg + vitt foder) och en med gröna grodor på turkos botten med svart foder. 75:-/st kostade dem. Ska bli spännande och se hur de är, OCH om Tuva tar på sig dem. De stickade bluffollarna från mormor går bara inte (Tyvärr mormor! :-( ) och det får INTE sitta åt vid halsen eller skava minsta lilla. Helst vill hon ha overallen öppen till naveln. Men om man stoppar nussen vid halsen så får man dra upp lite längre (hon får ju så klart inte gå med en öppen overall, men det blir ju ett JÄKLA liv) så de där scarfsen borde ju kunna funka lika bra som nussen.

Tycker jag. Men det är ju inte detsamma som vad lilla bestämda damen tycker. ;-)

Nu är lunchen slut!

One thought on “Drakmössa och påklädningsproblem.

  1. Sötnosen med matchande napp o allt:) Kul att hon gillade mössan, det gör även mej glad. Hoppas att drakarna kan få henne att gilla scarfsen också. Det är ju tur att man kan ställa in dem med hjälp av kardborren, då behöver det ju inte bli jätte tajt runt halsen, men ändå nåt som skyddar.

    Hoppas din nacke kryar på sig. Jag har typ nackspärr jag med efter mitt fall i trappan i förrgår. Sträckte mej nog rejält. Nu ska här fortsättas se på robinsson. Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *