>Digtalrammen hittade sin rätta plats

>

Vi fick ju en digitalram från jobbet i julklapp. Jag blev ju glad över den och tänkte "vad kul!" men sen har den stått här på lilla hörnbordet och skräpat. Jag har viserligen testat den en gång, men sen har skärmen stått svart…

Men så kom jag på vem som skulle ha nytta av den, Tuva ju! Så jag laddade in en massa bilder som jag tror hon tycker är kul (på sina kusiner, Aslan, Nemo, Tuva som åker bob osv) och så satt jag upp den på hennes hylla.

Och hur glad blev inte hon då? Hon stod en kvart och sa "Mamma titta! Mamma titta! Mamma titta! Mamma titta!".

När jag skulle lägga henne så sa jag att vi fick säga "Hej då, ses imorn!" till den och det gjorde hon glatt. Även när jag hade lagt henne och hon var på väg att somna så var hon tvungen att sätta sig upp tre gånger och vinka till ramen "Hejdå!". Då ångrade jag mig lite…

Lilla nakenfisen var ju naken eftersom hon nyss badat, därav molnet… Hehe.

Bakom hyllan så ska det ju upp ett draperi också förresten. Bara så att ni inte tror att det är färdigt eller så.

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *