>Det var ju SÅ HÄR det skulle vara

>

Dagen idag var ju så jag hade tänkt mig att det skulle vara att vara hemma och vara mammaledig, så när jag satt hemma med en skrik-bebis hela förra sommaren, hösten och vintern så fick jag ju en liten chock.

Men nu har det ordnat upp sig! Dagen började med att Tuva somnade om till, tro det eller ej, 08.15!!! Och då väckte jag henne. Viserligen var hon bra bökig ett tag under natten och morgonen, men nu ska vi inte vara såna. Hon somnade ju om!

Klockan 12.00 kom Annelie hit för att vara barnvakt till Tuva medans jag var på ansiktsbehandling och de gick ner till svandammen och stadsparken och så möttes vi upp för en lunch på Unico efteråt. Härligt! Sen köpte jag och Tuva med oss jordgubbar och tillbringade eftermiddagen på gräset utanför fönstret i solen.

Det var ju SÅ HÄR det skulle vara! Äntligen är det så!

Att Tuva sen blev dödstrött redan vid 16.45 när vi var hos Erika och jag försökte härda ut med en gråtandes Tuva, men gav upp och la henne redan 18.15 är ju en annans…

Oj då, nu är Tuva uppe. Ajdå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *