”Det kan vara så”

Idag ringde jag till mvc iallafall (och jag hatar verkligen att ringa till doktorer när det gäller mig själv) och jag fick bara till svar att ”det kan vara så”. Och det kan det ju säkert viserligen, det är säkert inge fel.

”Med andra barnet så kommer alla symtom tidigare” ”Man kan ha sammandragningar, upp till flera i timmen utan att det är något” ”Man kan ha väldigt ont”

Och det är ju säkert så. Men jag blir ju inte lugn i mitt huvud av att det är någon som nonchalerar det jag säger. Men, men, så är det. Försöka att vila är det enda jag kan göra, men det är ju inte så lätt! Nu väntar vi på UL på måndag för att se hur det står till med bebisen och sen ska jag höra av mig igen. Hoppas att jag får komma dit innan v25 då det första ”riktiga” besöket ska vara enligt den där planeringen jag fått.

Ärsch, jag är lite sur och bitter idag vilket jag alltid blir när jag inte fått sova på ett tag. Tuva har bökat som 17 på nätterna sedan i söndags. Gäsp.

Men idag är det onsdag, och jag ska hämta ut 2 h&m paket + ett bok-paket från Adlibris, imorn är det torsdag och sommarfest på dagis, på fredag är vi lediga och sen är det HELG! Så startar nästa vecka med ultraljudet på måndag 8.30.

Det blir nog bra ändå.

One thought on “”Det kan vara så”

  1. Jag var ju sjukskriven med Mira från v 23 pga av sammandragningar. Blev sjukskriven fram till v 36 med henne. Med Theo sedan så började det mycket tidigare. Tror jag kände det redan i v 15/16 någongång. Det höll i sig resten av graviditeten och var riktigt jobbigt stundtals. Jag stod på mej och fick komma på jämna kontroller för att se om de påverkat något. Tack vare kontrollerna kunde jag lugna ner mej och på så sätt slippa sjukskrivning. Vissa har sd som inte påverkar, andra får det och det påverkar även om de inte gör speciellt ont. Stå på dej om du är orolig! Bättre kolla en gång för mycket. Sen är sanningen tyvärr så att innan v 24 så gör de inget för att stoppa sd. Kanske därför din bm inte tyckte det var någon ide att komma in på koll. VILA! Det var det enda som hjälpte mej. Ta hjälp av mannen så mycket du kan. Försök hitta på lugna aktiviteter med Tuva. Inte lätt, men kanske ett måste. Skickar en styrkekram. Fråga om det är något du undrar, jag är ingen expert men har varit med om samma sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *