Det där med att fota maten…

…är jag sämst på! Och tro inte att jag inte försöker! Jag tänker alltid innan jag ska äta något speciellt ”det här ska jag fota och lägga upp på bloggen” men sen när maten väl står framför mig så försvinner alla såna tankar och kvar i mitt huvud finns bara ”äta, äta, äta”. Det är väl så det är när man är en matfrisk och hungrig person. ;-)

Iallafall, det jag skulle skriva om från början var att jag lagade smörgåstårta igår tills när Simons föräldrar skulle komma, och den blev super god! Helt klart över alla förväntningar jag hade. Mmm! Och snygg blev den dessutom.

Men så är alla bilder jag har på den dessa:


Det framgår liksom inte riktigt hur snygg och god den var så här dagen efter. Men idag kom jag iallafall ihåg att fota innan jag åt upp den. ;-)

Nu har jag fått dille på att göra smörgåstårta och vill helst göra en till ikväll bara för att den blev så god.

Någon som är sugen på smörgåstårta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *