Det där med att boka resa…

Nu senaste resan till London så bokade min reskompis Carro resan. Och det var skönt att bara åka med och knappt ha koll på något innan. (Ok Carro, jag kan boka vårens resa :-) )

Annars så brukar det vara jag som bokar och fixar, jag gillar ju också att ha koll och veta att jag bokat ”rätt”, och för att veta det så ligger det ju rätt mycket googlande innan. Och ändå har jag ju gått på en del nitar… Hur kan man veta att dörren till rummet enbart består av en playwoodskiva med ett hänglås som enda lås? (Jaha, det var DÄRFÖR det var så billigt…) Eller ett hotellet kräver förskottsbetalning och tar bort ens bokning, trots att det inte går att betala i förskott via hemsidan jag bokade via? Och att bokningen är borta trots att jag fått bekräftelse på att bokningen är helt i sin ordning någon dag innan avresa? Då var jag glad att jag reste med min syster och inte med barnen, när vi kom fram till Barcelona klockan 02 på natten och stod utan hotell…

Iallafall, nästa gång jag bokar en resa ska jag spana in Zoover först, verkar ju väldigt smidigt att ha en massa recensioner på ett och samma ställe, och framför allt på svenska för mig som inte orkar leta på engelska sidor… Jag borde nog gå in och lägga en recension för våran senaste resa, allt var ju toppen och prisvärt med flyg och hotell (dock var det lite trångt att dela en 140 cm säng med Carro ;-) ).

IMG_6327Jag på våran senaste resa till London, då vi besökte Portobellomarket i Nottinghill. :-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *