>Det började bra, fortsatte bra, är bra just nu och kommer kanske bli bra också?

>

Målet för dagen var (förutom att städa) att åka ut till Funbo och hänga lite med stora familjen. Färden dit gick ju viserligen inte riktigt efter planerna men jag kom ju ut, trots att första bussen stängde dörren precis när jag kom fram! Jag hann titta in till tjur-tanten som körde och hon slängde mig en snabb blick innan hon istället för att öppna och släppa på mig och Tuva istället körde iväg.

Jag stod kvar och var as förbannad, och då frågar en kille mig hur det är. Jag svarar att det är väl ok, men att jag missade bussen och att tanten som körde tittade på mig innan hon åkte så att det var dryyygt. Han berättade att han trodde att jag hade vart på väg att bli överkörd eftersom jag såg så chockad och förvirrad ut. Haha! Snyggt.

Här kommer lite bilder från dagen, man kan ju inte låta bli att fota sötnosarna så det blev många bilder och ett par filmer.

En besvärad Tuva (min ljusskygga lilla unge!) på väg till sin mormor och morfar. På andra bilden är det Tuva och Ville som myser/leker under köksbordet. Sötnosar!

När det lekt klart under bordet så var det bil-lådan som gällde. Tuva röjde och slet ut allt i jakt på de minsta bitarna hon kunde hitta att stoppa i munnen… Det gäller att ha koll när den här damen är i farten. Men de var båda duktiga och hjälpte till att plocka i sen också.

Tuva, Ville och Crazy frog (han ligger i förgrunden på första bilden) var in och roade stackars Phille med sitt stora gips (gipsad från ljumsken ända till tårna!).

Ville och Tuva hjälper mamma/mormor att plocka upp efter storhandlingen. Hur kul var inte det? As kul!

Sötnosarna! Ville var så snäll mot Tuva idag och de lekte riktigt bra och hade skoj. Tuva har rätt mycket drag av sin morbror Ville, samma hår färg, ögon färg, stora runda ögon och mörka långa ögonfransar.

Det har vart en riktigt härlig dag idag och jag är nöjd. Nu sitter jag och äter chips (min älskling köpte salt&vinäger till mig!) dricker en öl och tittar på Walk the line (och bloggar uppenbarligen). Klockan 21.00 (cirka) kommer my love hem och då blir det mys med räkor och lite annat.

Hoppas att Tuva sover ikväll och inatt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *