>Det är värt att vara trött efter en sån här helg

>

Trött, tröttare, tröttast. Ja, så är jag just nu. Men helgen hitills har vart toppen om man bortser från att jag inte är på ett kalas som jag borde vara på just nu (Grattis Gustav som fyllt 13 år! Stora grabben ju!).

Helgen började ju bra med fredag-kvällen då Carro kom hit och hängde lite eftersom Simon var ute och svirade. Sen hade jag Tuva både natten och morgonen (eftersom Simon lovat att ta henne både natten och morgonen på lördagnatten) och efter lite stress så var det ju dags för Zackes dop. Efter att vi kom hem så fick jag vara hemma med Tuva som skulle sova medans Simon, Sara och Adam gavs iväg för en liten stadsrunda. När de kom hem så hade de med sig mat för att laga en super-middag så det var vad kvällen bjöd på. Tack för en trevlig (och god!) kväll! Men, när det var dags för att sova så blev Tuvisen jäääääätte bökig och hade en av sina värsta nätter. Så att jag skulle få sova var ju bara att glömma. Morgonen fick jag däremot sova på och det var ju välbehövligt. Vi hann iväg en liten sväng till fyrishov också på förmiddagen så Tuvisen är nog mer en nöjd med den här dagen. Men nu är jag fallfärdig känns det som. Men det kan det väl kanske vara värt för en kul helg? Sova kan man ju göra när man är pensionär.

Nu ska jag läsa favorit-bloggarna medans Tuva hjälper sin pappa att plocka ur diskmaskinen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *