Depend gellack glitter

Är det något som är grejen just nu så är det ju gellack. Jag tycker att snudd på varenda person pratar om det och är helt överväldigade om hu bra det är. Så även jag! Jag försöker få alla jag vet att också köpa ett kit. ;-) Men det är ju faktiskt så att mina sköra naglar lyckats växa ut till en lite jämnare och snyggare längd. Jag vill inte ha långa, men de behöver ju inte sluta innan de börjat. ;-)

Enda nackdelen som egentligen också kan vara en fördel är att det kanske är lite lätt att pilla bort på mig, efter en dryg vecka så kan det börja släppa lite i kanterna (0,0005 mm eller så) och då har jag svårt att låta bli att vara där och pilla. Men samtidigt så var min största oro när jag började med det att det skulle vara så svårt att få bort! Så ja, lite positivt är det ju med.

Iallafall, nu har de släppt ett gäng nya glitter gellack och jag är sugen på en hel drös!

201310111014101005 Candy rose glitter, 1010 Pink lady glitter, 1001 Neonpink glitter, 1007 Gold night glitter och 1011 Midnight glitter måste nog få flytta in i min lilla gellackssamling som hitills består av ett lack. ;-)

Jag har försökt att googla och hitta de här nya glitterlacken på internet men tyvärr verkar de inte riktigt kommit så långt, men jag såg på Depends instagram (ni gellackstokiga följer väl dem? @dependcosmetic) att de skulle finnas i butik.

Jaja, jag får jaga vidare… :-)

Detta inlägg är tyvärr inte i samarbete med någon över huvudettaget. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *