>Den värsta delen på veckan

>

Det är tisdagförmiddag. För då saknar jag min Tuvis så mycket.

Jag lämnar ju henne på förskolan på måndag förmiddag, sen jobbar jag till kl 20.00. Och idag (tisdag) börjar jag klockan 6.00 och jobbar till 14.00. Först då när jag hämtar henne på förskolan får jag se henne sen jag lämnade henne där dagen innan.

Stackars separerade föräldrar säger jag bara.

Fast samtidigt är det ju bra att sakna också, när jag var föräldraledig så längtade jag efter att sakna henne och att inte bara längta bort. Man uppskattar ju lite mer det man har om man får sakna lite då och då. Man (jag) tar ju saker så lätt för givet annars.

Men annars idag så bjuder dagen på lite bebis-mys. Wiho!

Godmorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *