Den ultimata nattningen

Hihi, efter två filmer Spöket Laban (á 40 min) och fyra skålar (viserligen väldigt små) chips så slocknade Tuva utan protest. Hon ligger inne i sin säng och kramar Lilla gubben, Pippi och Herr Nilsson. SÖTNOSEN. Mitt hjärta brister i kärlek. Mysigaste fredagsmyset är att ligga med henne under hennes täcke på soffan och kika på Laban och bli matad med chips… ♥

Helt otroligt att hon somnade så snabbt. Klockan var viserligen över 20.00 innan hon la sig, men ändå. Jag tror inte hon kom ur sängen efter hennes tupplur förrens 14.30 (my mistake, hon var vaken och jag hoppade in i duschen sen när jag var klar så sov hon gott igen och var helt omöjlig att få upp!) och det var 1,5 timme för sent…

Men hon är lite hostig och snorig, så det var nog välbehövligt för henne också med en lugn och skön dag hemma.

Nej, nu ska jag stänga ner datorn och packa det sista inför morgondagen!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *