>Den ofrivillige golfaren

>

Japp, idag är det golf som står på schemat för mig. Jag gillar inte golf alls… Dels för att jag är kass på det (har testat en gång) och då är det ju inge kul bara därför och sen för att det är en sån lång, seg och utdragen sport. Jag vill ha action och närkamper!

Det är med jobbet vi ska golfa, bussen kommer och hämtar upp oss utanför jobbet kl 12, och sen blir det en heldag och helkväll ute på golfbanan. Eller kvällen spenderas nog inte på banan hoppas jag… Party, party!

Först när jag fick höra att det var golf som var själva grejen så tänkte jag "FAAAAN, vad tråkigt" men så igår tänkte jag om. Hade de val något som jag tyckt om och några vart motsträviga så hade jag tyckt "Va fan, var lite öppna för nya saker och ha skoj ändå!" så det är väl så jag får tänka idag jag också.

Sol kommer det ju bli så bara det gör ju mig glad som en liten lärka.

Hörs imorn om jag överlevt golfturen (och om jag inte får för mig att mms-blogga. You never know… Hehe).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *