Den här söndagen.

Dagen började med att Tuva sov till 07 (woho!), sen gick vi upp. Jag kämpade till fingrarna glödde (MEN ÄNDÅ INTE DEN DÄR FÖRBANNADE VEDEN) med att få upp en brasa medans Tuva ville att vi skulle hoppa hopprep. Sen gick vi till storasyster (min) och kusinerna (Tuvas) och lekte innan det var dags för att Tuva skulle vila (Obs! Det är viktigt att det är VILA, sova vill hon INTE.)

Efter att jag kämpat med att få upp både barn och pappa här i huset så ringde Julia och frågade om hon och Ville fick komma över. ”Ja… Det kan ni väl. Om ni tar med kaffe!*” sa jag. När Julia berättade att hon ville baka (hon hade visst en ”baktanke” med besöket… Ha… Ha… Ha…) så fick hon även ta med sig smör.

Men det är himla mysigt nu när man bor så nära att småsyskonen bara kan ”droppa” förbi och hänga här ett tag. När de dessutom kommer hit och bakar chokladbollar till mig så är det ju väldans bra.

Trevligt fika besök! ♥

Och jag har ju inte bara fixat i hallen idag (se inlägg nedan), jag har ju dessutom fixat lite annat smått här hemma. Och städat, städat, städat har jag också gjort.

Jag fixade upp lite mer bilder till Tuvas tavelramar och satte även upp en ljusslinga jag hittade som låg och skräpade i förrådet i hennes fönster. Simon fixade visst han med, jag hittade hans skärp väldigt välplacerad i bokhyllan. Eh, ok.

Sen åkte Simon och handlade (och köpte min lampa**! Yey!) och när han kom hem så svirade jag om till träningskläder och slet åt mig stavarna för att springa iväg för en runda med bästa storasyster.

När jag kom hem stod middagen på bordet och medans jag stod i duschen så la pappan dottern.

Och nu är klockan redan snart 21, och jag som ska göra svampmackor. Det är nog dags att sätta igång med det.

Hörs!

*Kaffet tog slut vid 07.15 och en Sara utan kaffe i magen är INGEN trevlig Sara. Med kaffe är jag Supersnällasilversara och utan är jag Supersurasunksara.

**Se ett par inlägg längre ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *