Dekoration och belysning

Vi hade en toppen eftermiddag igår på Ikea tillsammans med Carro och lilla Minna. Kom hem med en stoooor fullproppad kasse, ett stort paket (en stol till Tuva som hitills suttit i Ikeas babystol…) och en stor krokodil som Tuva bar på. :-)

Detta var några av sakerna som låg i kassen:

Två ramar som nu står på lilla bokhyllan i vardagsrummet. Gillar att det var små fina detaljer på ramarna. Tids nog hade jag tänkt mig att det ska vara flera fina ramar med fina foton i på den bokhyllan.

Den här lampan har jag kikat på flera gånger och nu slog jag till. Den får stå i lilla korridoren vid sovrummen. Man märker verkligen att det är mörkare här ute på landet än vad det är inne i stan. Stor skillnad faktiskt.

Annat som kom hem var nytt tyg till stolarna (som jag fixat och klätt om nu på morgonen), förvaring till Tuvas rum, billiga matlådor, leksakskastruller + köksgrejer till Tuva och… Hmm… Något mer var det nog. Men det kommer jag inte på nu. :-) Resten kommer upp här också senare.

So long!

2 thoughts on “Dekoration och belysning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *