Defenitivt inte dagens, och inte gårdagens heller

Haha, det är inte mycket till ”dagens” att lägga upp nu när jag har semester och bara har hängt hemma. Men de här bilderna hittade jag in kameran nu när jag laddade in bilder och kan väl bjuda på dem så länge när jag ändå tagit mig tiden att knäppt dem.

IMG_2114

Volangtoppen fyndande jag på Bubbleroomsrea för typ inga pengar alls, och jag gillar den massor. Jeansen köpte jag sist jag var i Stockholm på Zara, men råkade visst få med mig ett par 38:or… Hade ju behövt 34 eller 36…  IMG_2115

Ny cardigan som är ett fynd från Lagerhaus LAGER 157, 100:- kostade den och är verkligen mjuk och skön och helt neutral. Jag har ju en tendens att köpa saker annars som har ”det lilla extra” och det kan ju bli lite svårt att matcha när alla plagg har ”det lilla extra” ;-) IMG_2116

Enda dagen innan semestern som jag hade shorts på jobbet och det mulnade på redan i bilen på väg in till stan och blev den kallaste dagen på hela våren. Brrr! IMG_2185Älskar både t-shirten från avanna och jeansen med hög midja från Cheap Monday. Favoriter i garderoben!

2 thoughts on “Defenitivt inte dagens, och inte gårdagens heller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *