Dåligt samvete…

Jag hade lite dåligt samvete när jag dumpade av Tuva på dagis imorse, det var minilite barn trots att de slagit samman alla fyra avdelningar och ingen av Tuvas vanliga fröknar var där. Tuva var inte så himla sugen på att stanna verkade det som, och jag funderade på att erbjuda henne att åka med hem om hon ville… (till saken hör väl att jag erbjöd henne att vara hemma på morgonen också, det gör jag varje morgon men hon vill till dagis) Men precis då dök en av favorit fröknarna upp (som tydligen ska sluta nu efter jul, så himla tråkigt. Men eftersom det inte var så mycket barn idag så fick hon nog lite qualitytime med honom innan han slutar. :-) ) och då var det en glad Tuva!

Och vi har ju ändå inge direkt julmys här hemma idag på dagen, bara städ och fix så hon hade ju knappast haft det roligare eller bättre hemma med en städgalen mamma. ;-)

Nej, jag längtar tills alla är hemma för då börjar julmyset! Då ska jag griljera skinka och göra janssons. Städningen är ju faktiskt klar (ok, nästan… ;-) )!

Hur har ni det så här dagen innan jul? Stressade? Lugna? Längtar efter tomten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *