Dålig start på helgen

Gäsp.

Natten till inatt var så klart bökigare än bökigast eftersom Tuva sov natten innan och jag skrev det på bloggen… Jag var väl upp en 7 gånger från det jag lagt mig vid 22.30 fram till 05 då Tuva ville upp och kissa. Sen ville Tuva sova i våran säng och där kom hon inte till ro utan ville upp. När Simons klocka ringde vid 05.45 kanske så kunde jag ju bara drömma om (haha) att hon skulle somna om.

Bara att kliva upp.

Tuva skulle ju däremot behövt sova mer, hon var glad fram till 7-snåret sen har det bara vart tok. Tänkte att hon skulle sova nu, så att hon kan få ta igen lite sömn så vi orkar med eftermiddagen och kan vara glada. Men när hon är övertrött och tvärsöver så kan hon ha svårt att somna.

Jaja, klockan är ju lite och vi har hunnit städa undan, ätit frukost, dammsugit, torkat golven, vikt tvätt, rensat ur Tuvas garderob och tvättat lite till.

Hoppas Tuva somnar snart och att hon sover i två timmar så är vi kanske med på banan igen sen.

Förbannat synd att jag inte har ro till att sova på dagen hur trött jag än är. Att jag börjat jobba 07 varenda dag den här veckan och bara fått sova en natt gör ju en ganska så slut.

Men ändå är jag sugen på att gå ut och städa upp i förrådet? Ja, så funkar jag när jag är trött. Då ska det städas och rensas så att det åtminståne känns som att jag har något under kontroll.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *