>Dagens VAB-outfit.

>

mms_image

Idag är jag hemma med sjuk liten tjej igen. Verkar inte bli nå bättre, utan snarare sämre? Men hon är glad idag och tur är väl det, för jag sov så oroligt brevid en liten tjej som är full med slem i luftvägarna (täpper till då och då) när hon ligger ned och dessutom feberyrat och skakat under natten. Imorse somnade jag sittandes när jag och Tuva satt och kollar på barnpogrammen. Jag vaknar av en liten tjej som slår på mig och säger "Vakna mamma! Vakna!". Och jag har verkligen svårt för att somna så där apropå.

Men, men, jag tror kroppen behövde den där lilla tuppluren för nu känner jag mig inte allt för trött.

Tuva var också trött, hon bäddade ner sig och (hör och häpna!!!) somnade av sig själv på soffan!!! Hon är ju inte heller en sån där person som bara kan somna hur som, hur trött hon än är. Så nu sover hon. Och jag hoppas att hon sover lääääääänge.

Så idag ser jag ut som på bilden ovan. Leopardleggings från h&m (med hål på ena knät, otroligt snyggt), Vitt linne från Gina Tricot, och puderrosa t-shirt från samma ställe. För att piffa till det hela så har jag på mig ett paljetthårband från Nelly (nej, det var inte bara för att det var det första jag fick upp ur min lilla "hårgrejerlåda" när jag inte orkade ha min krulliga lugg i ansiktet längre ).

Nu: Dags att sätta på andra kaffekannan för dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *