Dagens trick nr 2

Låt barnet leka med vatten. Lätt värt några vattenskador. ;-)

Medans jag duschade ordnade Tuva bubbelbad åt sin ”kissdocka” (Ni vet en sån som kan dricka vatten och sen kissa ut det?) sen när vi kom upp så kissade ju dockan! Mycket, mycket spännande. Nu har hon fått en handduk och några våtservetter och fixar och donar. Bäddar, torkar, blöter ner, torkar, bäddar, blöter ner, blöter ner igen, torkar, blöter ner, blöter ner och blöter ner… Tills mamman sa att nu får det nog räcka med att blöta ner… ;-)

Så jag får sitta vid datorn i godan ro. Annars så har jag ju lätt en ”liten” (inte så liten, en 17 kg tung liten!) på huvudet som river i mitt hår och trycker på alla tangeter hon kommer åt. Men det kan jag förstå… Hur kul är det med en datanörd till mamma?

Nope, kanske ska sätta mig vid tvn ett tag innan det är dags för att laga mysmiddag som mannen i mitt liv är och handlar.

Lovely day.

2 thoughts on “Dagens trick nr 2

  1. Ja, det var himla skönt och kul att träna igen! F&S har ju dessutom (iaf här uppe) gratis träning de 2 första veckorna på terminen! :) Så bra att du kom på det där med pannlampan så du kan åka skidor! Jaa, precis.. nu måste man göra en allvarlig ansträngning till att bränna bort överflödet! ;)

    Hihi jag läser och skrattar åt din lilla toka!! :D

    Kram på dig vännen!

  2. Åh va roligt! Jag har aldrig varit i London (shoppingen är superdyr där jämfört med städer utanför bara så du vet) Jag vill oxå ha en syster… Ska nog adoptera en tror jag!

    Hoppas jul och nyår varit bra. God fortsättning!
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *