Dagen och dagens

Idag har det gått bra för Isak på dagis. Skönt!

Och för mig har det gått bra på jobbet. Är verkligen kul att vara tillbaka. Och så hann jag med lunch tillsammans med Carro på stationen. Gott och trevligt!

Nu ska jag svira om till skidkläder för att haka på pappa på ett pass längdskidor i Storvreta (gissar på att energin infinner sig på plats…) men så här har jag sett it idag:


NYA (ja, de är nya, men råkade nämna den under gamla favoriter igår. Jag fick ju den på min födelsedag av Carro!) favorit örhängena från Marc by Marc Jacobs, nya favorit halsbandet ”sisters” från Dogeared, nya favorit klockan från Triwa och så gamla favorit armbandet från Barcelona. :-)

Och just det, glittertröja från Lindex och mönstrade jeans från h&m. Men nu skidkläder som sagt!

2 thoughts on “Dagen och dagens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *