Dagen och dagens

Dagen startade att lillpojk vaknade med feber. Så trist! Vi fick lämna återbud till hans bästis kalas som han sett så mycket fram emot.

Jag och Tuva tog iallafall en tripp runt i Boländerna (ikea, xxl, Kappahl och Coop). Jag fyndade bra förvaring till barnens rum och skidbrillor. Tuva fyndade pysselgrejer och bästis halsband som hon senare postade iväg en del av till sin bästis ihop med brev där det planerades för ”klubbhus”. Söta unge.

Så här såg vi ut när vi skulle iväg (och ja, eftersom det var Tuva som fotade mig så fick jag snällt posa med några Monster High):

20140727-232205-84125015.jpg
Jag har topp och skor från Primark, kjol från Gina Tricot och väska från mbmj.
Tuva har tunika från Lager 157 och ananasshorts från h&m.

Imorn börjar jobb igen. OMG.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *