Dagen, dagens, dagis-update och Top model-inspo

Ytterligare en dag med jobb. Gud vad veckorna rullar på, imorgon är sista jobbdagen för mig innan jag tar helg. En helg som är fullspäckad! Tjoho!

Men iallafall, det går super bra för Isak på dagis nu! Han är glad och pigg på dagen och dessutom grät han varken igår eller idag vid lämning. Tricket är att ta fram hans och Tuvas macka innan man går, för då får lilla matvraket mer fokus på mackan än att mamman hans går… ;-) Han är verkligen sjukt hungrig nu efter att han vart sjuk, han som inte ätit på natten sen han var runt halvåret kanske har börjat svepa vällingflaska efter vällingflaska och vid varje måltid så sitter han och äter, och äter och äter och äter och äter. Härligt! Han har tappat så mycket i vikt så jag hoppas på att knubblåren kan komma tillbaka. ♥

Nu ligger dock monstrena och sover, jag har bäddat ner mig i soffan och pappan är och dricker öl på stan (jag bunkrar upp med att han får göra en massa saker så att jag ska slippa ha dåligt samvete i helgen… Fast det kommer jag ha ändå, det har jag alltid när jag gör saker utan barnen. Det hårda livet som mamma ;-) ).

Jaja, så här har jag sett ut idag:

Jag tänkte härma topmodeltjejerna som jag sett har skärp i sina jeans med hög midja. :-)

Hoppas ni haft en fin onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *