Dag 7, 8 och 9

Detta har hänt, och så här ligger det till i huset:

  • Tuvas rum är klart, ska bara upp ett element.
  • Vardagsrummet är klart, ska bara upp element och fönsterbleck (Stavas det så? Heter det ens så?)
  • Vårat som rum är färdig tapetserat, och skalet till garderoberna står på plats. Dock ska det in inredning i garderoben och lister runt om. Sen ska lister och kontakter och allt på väggarna tillbaka på plats och så ska det städas ur.
  • Hallen utanför sovrummen målade jag klart idag! Superspeed målning viserligen, men nu är det då vitt iallafall. Lite lister ska upp bara.

Något mer har vi ju inte tänkt göra nu innan vi flyttar in, hallen och köket får bli ett senare projekt när vi hunnit ”bo in oss” och vet hur vi vill ha det. Så i veckan så ska Simon åka ut en kväll och göra klart och städa upp, jag ska fokusera på att packa här hemma.

Kul att det hart vart så många och kollat på huset också! Nästan alla från stora familjen, sen var Micke och Madde med kids där idag, Malin och Erik har ju redan hunnit vart där ett par gånger och de har ju verkligen hjälpt oss med barnvakt! Idag tog de med Tuvisen på ett tågresa med Lennakatten! Tack, tack, tack, tack Malin och Erik för all hjälp! Simons föräldrar kom ju igår och hjälpte oss MÄNGDER. Tack även för det! Utan den hjälpen hade vi ALDRIG hunnit. Carro, Micke och Minna var ut och kikade igår också och jag tror minsann att Minna gillade huset. Hur glad som helst! Hihi!

Och just det, tack Mormor och Morfar för gungan hälsar Tuvisen. :-)

Vi får återgälda all hjälp vi fått (och kommer att få, flytten har ju inte skett än!) med ett saftigt grillkalas eller så. Vad sägs om det? :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Vi hörs senare.

2 thoughts on “Dag 7, 8 och 9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *