>Dag 4 och 5 på inskolningen

>

Igår var jag ju alldeles för yr för att gå till förskolan med Tuva så det fick hennes pappa göra. Och det hade gått jätte bra! Han hade suttit i personalrummet i stort sett hela tiden, även när Tuva åt och när hon skulle sova. Och tro det eller ej, men hon somnade! Fatta! Det trodde jag var helt omöjligt och så går det på andra försöket.

Idag lämnade jag henne efter en timme, då sa hennes fröken att "nu får du vinka till mamma, nu ska mamma gå" och Tuva vinkar glatt och jag går. De skulle ringa om det var något, och när det skulle kunna hända nå är ju när hon ska sova, så jag ska passa på att få i mig lite mat nu. De äter ju vid 11 och sen sover de vid 12 ungefär. Om de inte hör av mig ska jag vara där kl 13.

Håll tummarna för att hon sover idag med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *