Dag 29 – Mina ambitioner

Oj shit vad svårt.

Jag har inga direkta mål.

Mina ambitioner är att jag ska utvecklas, gå frammåt i livet och vara lycklig.

Att stå kvar och stampa på samma plats är inget för mig, men dock behövs det inte så mycket för att jag ska känna att jag rör mig frammåt. När jag lär mig nya saker på jobbet tex… Då trivs jag.

När vi kände att vi var ”klara” med att bo i våran lilla tvåa i stan men hade skit svårt att hitta något nytt, då var jag olycklig. Fick tamigtusan magkatarr på det där. Nu bor vi i vårat lilla hus och har massor av projekt framför oss. Byta tak, bygga ut, göra iordning nytt sovrum/badrum/klädkammare, flytta Tuvas rum, göra iordning gamla toan till tvättstuga, fixa massa i köket (köpa köksbord, kökssoffa, byta bänkskiva, kakla, måla, nytt kylskåp som ska byta plats, ta bort skåp, byta plats på skåp, sätta upp ny fin fläkt osv), göra klart i vardagsrummet och sen har vi projekt fixa tomten som vi vill ha det. Mycket att göra med andra ord, men inget vi har bråttom med (förutom att få till utbyggnaden).

När vi är klara om 100 år så får vi väl se vad som händer… ;-)

Sen har jag 4 miljarder idéer i mitt huvud som jag skulle vilja göra verklighet av… Men vi får se hur det går med det. Haha!

Luddiga ambitioner, men så är det. Jag är lite luddig. ;-)

One thought on “Dag 29 – Mina ambitioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *