Dag 20 – Den här månaden

Så svårt då. Men jaha, den här månaden alltså.

Vad händer i februari*?

Jag firar 4 födelsedagar (Simons syster Sara, Simons mormor Sibylla, Simon ♥ och systerson/gudbarn Gurra). Eller kanske 5 till och med, Johan här på jobbet fyller 30 år också, och jag tjatar, tjatar och tjatar om en 30 års fest med smörgåstårta och öl men det går tamigtusan segt.

Jag ska på en inflyttningsfest som ser ut att bli ett riktigt mega partaj nästa helg. Och vi har barnvakt och allt. Yey!

Annars så ser det mest ut som att det blir en ”spara pengar” månad. GALET mycket räkningar. Och spara det som är kvar till London, dit jag och Emma åker i mars!

Jag hade hoppats på att februari skulle bli en vab/sjukfri månad också, men det har ju redan skitit sig med 1 dags VAB. Skulle ju vara kul att veta vad man får ut efter skatt utan en massa avdrag hela tiden…

Men det är väl det. Något jag glömt? Hoppas att det är något roligt för jag behöver lite pepp!

(Eller shit vad bortskämd jag låter när jag skriver att jag behöver pepp… Jag har ju det hur bra som helst och har en LONDON resa att se fram emot i mars!)

Hörs! (nu är nämligen lunchen slut…)

*Det finns bara två månader jag verkligen inte gillar och det är februari och mars. Av alla de resterande månaderna så finns det ju charm i alla men tamigtusan inte i Februari/Mars. Kan man bli pre-vår-deppig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *