Dag 17 – Mitt favoritminne

Ett favoritminne jag har är en nyårsafton. Kanske var det nyår -00/-01? Jag tror nog att jag var 18 år fyllda iallafall.

Som vanligt på nyårsaftonarna vid den tidpunkten i livet så firade vi alltid in 12-slaget vid Slottet och Gunillaklockan, och som vanligt så var vi ute i sista sekunden och fick springa dit. Haha!

Under kvällen så hade jag smsat lite med mamma, pappa, storasyster, mm som firade nyår hemma i Funbo tillsammans. Mamma skojade om att de skulle komma och möta upp oss på 12-slaget men det trodde jag ALDRIG att de skulle göra. Jag menar, de måste ju ha skjuts in och hem också!

Men då, där på 12-slaget så dyker pappa upp med skumpan i högsta hugg och resten i följe. Malins dåvarande pojkvän var nykter och körde (Mamma och Malin har inga körkort)!

Sen stod vi där alla och skålade. Alla mina närmsta vänner och min familj! Bättre än så kunde inte det året starta och jag minns att jag tänkte att jag var så lycklig och tänkte att ”Just nu vill jag vara precis här, i precis det här ögonblicket med precis de här personerna. Jag är precis där jag vill vara just nu!”

Oftast annars så tänker man ju ofta att ”bara om…” så skulle det vart perfekt. Men inte då. Då var det PERFEKT.

:-)

2 thoughts on “Dag 17 – Mitt favoritminne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *