Dag 13 – Den här veckan

Jasså, jag ska alltså berätta mina planer? Här kommer min vecka:

Måndag: Jobb 8-16, hämta Tuva på dagis, laga mat, titta på Top Model.

Tisdag: Jobb 8-16, hämta Tuva på dagis, laga mat och sen???

Onsdag: Jobb 8-16, hämta Tuva på dagis, laga mat och sen???

Torsdag: Jobb 7-15, (Elin Klings kollektion släpps på h&m, ska jag kompa lite från jobbet och springa förbi?), hämta Tuva tidigare på dagis, Tuva har gympa 16.15-17.00, laga mat, och sen???

Fredag: LEDIG! Inga planer. Fyrishov kanske med Minna och Carro?

Lördag: Inga planer. SKÖNT!

Söndag: Inte några planer heller, också SKÖNT. Vi behöver komma ifatt lite hemma.

Kanske inte världens mest spännande vecka jag har framför mig. Men, men. Jag hoppas dock kanske på att kunna komma iväg på lite träning, längdskidor kanske? Powerwalks får jag ju varje dag hem från dagis så jag är ju inte jätte sugen på den. Och så skulle jag ju hoppas på att Simon kanske kunde hämta Tuva någon dag så jag kunde få gå ner på stan efter jobbet en sväng och kika lite… :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *