Dag 05 – Vad är kärlek?

Vad är kärlek?

Vad är kärlek för mig?

Kärlek är ju att älska någon trots dens brister. När man kan se bortom bristerna och till och med kanske att just bristerna är en grund på varför man älskar någon? Brister är ju också en del av en person.

Sen finns det ju olika sorters ”kärlekar” också.

Kärleken till Simon, mannen i mitt liv. Kärleken till Tuva, den största som finns. Kärleken till min familj, grunden som alltid finns där.

Kanske kärleken till mina vänner också som jag är glad över att ha? Eller är vänskap och kärlek är två olika saker. Men egentligen borde det väl höra ihop?

Ärsch, kärlek är svårt och jag har aldrig funderat så mycket på just kärlek (förutom att förundrats över hur lyckligt lottad jag är över att ha Simon som älskar mig trots att jag är knasig, dryg och fjantig ;-), och hur STOR kärleken tills ens barn är).

Sen vet jag att kärlek kan vara otroligt svårt och jobbigt också. Innan jag träffade Simon så blev ju hjärtat krossat big time (och då var det verkligen en total kross), men i efterhand så vet jag ju att det var det absolut bästa som kunnat hända. Annars hade jag ju inte haft mitt liv som jag sen fick! :-) Krossen följdes ju av en period med roligt singelliv och första egna boendet, och sen mötte jag Simon. ♥

Jaja, så mycket mer har jag nog inte att säga om ämnet.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *