Dag 02 – Min första kärlek

Hmmm… Det finns väl lite olika ”första kärlekar”.

Riktigt, riktigt första det var ju Tobias som var dagbarn hos oss. Då var jag väl kanske runt 5 år? Men åh, så söt jag tyckte han var. :-)

Första som jag var tillsammans med hette Henrik och han frågade chans på mig i 4:an, vi har ihop ett år? Dock kanske jag inte var speciellt kär. Men jag kommer ihåg att vi pussades bakom fritids. Hihi. Kär var jag däremot i Patrik och vi blev väl tillsammans där i femman någon gång. Men vi var för blyga för att pussas. Haha!

Annars så var man ju inte så himla kinkig med vilka man var kär i på den tiden. Alltså från lågstadiet till högstadiet, det finns många namn jag kom att tänka på nu när jag tänkte efter. Jocke, Micke, Micke (ja en till), Micke (ja ytterligare en till), Calle, Hmmm… Säkert någon mer.

Imorgon blir det:

Och precis när jag skrev den meningen så insåg jag att det lät väl lite väl ”slampigt”, men det var det ju inte eftersom det inte var några som var kära i mig. Jag var smal som en sticka, såg ut som flera år yngre än de andra jämngamla tjejerna och drömde om att bli fotbollsproffs. Inte så många killar som föll för den tjejen. Hahaha!

Ärsch, nu tappade jag kanske tråden lite. Men kärlek var väl inte så viktigt för mig på den tiden. Det dröjde ett tag.

Dag 03 – Mina föräldrar

One thought on “Dag 02 – Min första kärlek

  1. Haha, jag pussades med min första kille bakom skolhuset också, vi var tillsammans när jag gick i tvåan-femman och han gick ettan-fyran. Tre år, helt galet. Men gulligt när man tänker tillbaka på det ;) Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *