”Då ska jag berätta på dagis…

…vilken DUM mamma jag har!!!”

– Hot från Tuva när jag inte villa koppla in sladden till datorn så att hon kunde hoppa över den.

Tuva är så rolig, mer dramatiskt person vet jag nog inte. Finns aldrig något mellanting och alla känslor uttrycks till 100%. Hon kan vara världens duktigaste, hjälpa till hur mycket som helst och så STOR. När hon är glad så finns det ingen som är så glad som hon. ♥ Synd bara att det är lika mycket åt andra hållet, och då kan hon ju reta gallfeber på en eftersom man ju vet att hon kan vara världens duktigaste, underbaraste och gladaste.

Tokbarnet mitt, nu är det dags att åka och hämta hem argbiggan.

One thought on “”Då ska jag berätta på dagis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *