Cosmopolitan och Cava

Jag har vart på jakt efter en ögonskugga som är lite rosa/persikofärgad och inte hittat någon bland de vanliga märkena. Där är det rosa eller beige, ingen som ens går åt det persikofärgade hållet vad jag sett.

Men nu när jag var på stan förra veckan gick jag förbi Makeupstore, och snacka om att man fick bra hjälp där. Hon kunde på direkten plocka fram precis den nyansen av ögonskugga jag beskrev, samt att ta fram en extra ljus som passade väldigt bra ihop. (Jag VILL ju att de ska försöka sälja på mig saker, och hjälpa mig!).

Sen visade hon ögonskuggan på mig, och förklarade att just den färgen passar bäst åt mig och att jag inte ska ha en som drar mer åt orange-persika.

Toppen service alltså! Nästa gång jag är på jakt efter smink ska jag definitivt gå dit. Konstigt egentligen att jag inte vart där oftare? Eller ja, inte så konstigt då första gången jag var där var en gång när jag skulle bli sminkad, och jag tycker att det verkligen var under all kritik, och jag fick jätte dåliga tips om smink som jag köpte med hem och aldrig kunde använda. Hm. Men, det var mååååånga år sen nu, och uppenbarligen har de bytt personal. ;-)

_MG_8006 _MG_8011Den ”persikofärgade” heter Cosmopolitan och den ljusa Cava. Känns som att jag kan slänga ut mina andra ögonskuggor jag har nu (borde dessutom göra det, jag minns att jag hade vissa på gotland, och där var jag 2007 senast…)

Jag får visa hur de är på nästa gång jag sminkar mig. :-)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *