Conscious Collection Autumn

Idag släpps det faktiskt en ny Conscious Collection-kollektion på h&m. Den har verkligen inte blivit lika hypad som den i våras blev… Först för någon dag sedan så såg jag att det skrev om den i en blogg och innan dess hade jag inte hört något.

Först så blev jag as glad när jag läste det och kikade in kollektionen, och efter det så blev min plånbok as glad istället. För det enda som jag skulle kunna tänka mig var blusen i mitten på bilden. Visst fanns det någon snygg kavaj och så också, men jag tror de låg på runt 999:-.

Så, det var inget för mig… Men kanske något för dig? :-) Idag släpptes den iallafall i webbshoppen (ska tydligen bara säljas på webben som jag förstod).

Enjoy!

One thought on “Conscious Collection Autumn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *