Byxleggings

Något som verkligen är bra att ha i flickgarderoben är leggings som ser ut som byxor och är lite tjockare i materialet. Skönt att ha på sig istället för byxor och jag saknar verkligen någon motsvarighet till pojkar. Borde ju gå att göra något för dem med? Kanske inte lika tajt och ta bort flickdetaljerna bara?

Eller finns det redan? Hojta till om ni ser i storlek 92-98!

Iallafall, dessa ska jag nog klicka hem till Tuva:hmprod hmprod2 hmprod399:-/st från h&m

Sen känns nog hennes höst garderob rätt klar. Strumpbyxor kommer att behövas till vintern, och ”vinterleggings” som vi hade förra året. Men det är ju inget akut behov ännu.

Eller ja, en sak är hon AKUT behov av, på bara någon dag, är STRUMPOR! Vad tusan hände där? Vart är Tuvas strumpor?!

2 thoughts on “Byxleggings

  1. Åh sån här modell är en favorit här hemma med, köpte ett par rutiga i rosa och lila på H&M. Tycker verkligen det borde finnas något liknande till pojkar! Gabbe går mest i mysbyxor just nu, för jag är lite anti-jeans på småttingar. Iaf alla stela jeans, varför gör man ens det till barn? Hur skönt kan det vara att springa runt i?

    • Ja, det är ju jätte kasst! Isak har några par jeans som är bra, sen h&m’s chinos… Jag tycker att det är lite tråkigt med mjukisar på småpojkar, just för att det liksom är enda alternativet, men jag kommer nog att få ge med mig med det i höst… Men h&ms varianter med smala ben är ju fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *