>Bytt är bytt

>

Eller reklamerat rättare sagt.

Min fin-fina kjol från h&m trend med nitar höll bara en tvätt. Fasikens. Och så klart fanns det bara i strl 38 och uppåt kvar. 36 hade ju kanske kunnat funka, men helst så hade jag ju velat ha min lilla 34:a…

Jaja, i vilket fall så vill jag ju inte ha en trasig kjol så det var väl lika bra. Och dessutom är jag 298:- rikare!

Åhh… Jag saknar dig redan…

Nej, nu ska jag kolla vad mina odågor håller på med. Tuva jagade efter Aslan ut i köket… Och Aslan är på Tuva hela tiden trots att han inte vill att hon ska vara på honom. Eh? Knäpp-katt, men Tuva blir ju glad!

Nej, som sagt, måste dra och kika vad de gör. Oroväckande tyst… Kanske delar de på Aslans mat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *