Bygget del 3 av 3 – BADRUMMET!

Oups, se där, det här inlägget hade visst hamnat bland utkasten… Jaja, bättre att publicera det sent än aldrig. ;-) De andra två första inläggen finns under kategorin ”hemmet”.

Badrummet blir väldigt avlångt, vi kommer ha svart/grått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna, förutom bortre väggen där fönstret sitter som kommer ha samma färg som klinkerserna på golvet. Längst bort till vänster, under fönstret, ska vi ha ett bubbelbadkar som man kan sitta två brevid varandra i, sen brevid i andra hörnet en dusch. På samma sida som duschen så kommer sen tvättställ och toa närmst dörren. Mot ”badkarsväggen” hade vi tänkt ha någonting att sitta på, typ en korgstol eller dyligt och lite förvaring av handdukar etc.

Badrummet kommer det nog inte hända så mycket mer i än på ett tag, för våra planer ser ut så här:

Steg 1: Få klart vårat sovrum och klädkammare så vi kan flytta in helt där.

Steg 2: Fixa vårat gamla sovrum till Tuva (dvs tapetsera över fondtapeten med en tapet hon ska få välja… Kan bli hur som helst ;-) ) och flytta in henne.

Steg 3: Fixa Tuvas gamla rum till Isak (dvs tapetsera om) och flytta in honom där.

Steg 4: Göra klart så att det är fint i korridoren vid sovrummen (måla och spackla över där fönstret satt tidigare, lister osv)

Steg 5: Sätta igen fönstret i köket som nu vätter in mot nya badrummet. Inte riktigt ett alternativ att ha kvar… Haha! I och med det ska vi måla köket vitt också så vi slipper fula tapeten som sitter där nu. Vi har tänkt att måla kaklet vitt också och kanske blir det i samma veva.

Steg 6: BADRUM!

Det är ju mycket möjligt att allt kastas om beroende på hur vi kan få hjälp osv, men det är så här vi tänkt oss. Om jag fattat det rätt. ;-)

One thought on “Bygget del 3 av 3 – BADRUMMET!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *