>Busy weekend + match

>

Japp, det har då vart dåligt med bloggande i helgen. Men det är för att jag har haft en massa skoj att göra. En sak fick dock strykas från listan och det var lördagsträningen. Men istället blev det en skoj kväll med tjejerna på Flurran och så vaknade jag snurrig (hade lyckats sova på "fel" sida, den sidan jag blir yr av att ligga på. Kul att jag dras med det där fortfarande…) men utvilad eftersom jag för engångs skull hade självdisiplin och tog det lugnt! Bra jobbat där Sara.

Anledningen till att jag tog det lugnt var att det idag är match. Matchstart kl. 20.00 så nu sitter jag här, mätt på thai-takeaway och med en kaffe kopp i handen och laddar.

Jag orkar inte berätta allt som hänt i helgen, för då skulle det bli en smärre uppsats, men jag gillar när det är fullt upp med roliga saker!

Hejja på mig ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *