Bröllopsmardrömmar och pojkbrudnäbbsoutfits

Inatt drömde jag första mardrömmen om bröllopet. Inte så konstigt med tanke på en sak jag upptänkte igår, men mer om det sen.

Iallafall, jag hade lyckats boka in två dagar för vigsel i kyrkan (eftersom alla inte kan komma datumet vi satt så tyckte jag visst i drömmen att det var smidigt att boka in TVÅ bröllop. Haha!) men glömt att det behövdes även två fester då! Och jag hade bara bokat in allt till vigseldag nr 2. Ojojoj! Stressen när jag kom på det samtidigt som jag såg att kyrkan började fyllas med folk och jag sprang och lockade håret, på väg till kyrkan när jag tittar ner och upptäcker att jag har träskor på mig.

Ringer i panik (fortfarande samtidigt som jag lockade håret) runt för att se om någon kan åka hem och hämta rätt skor, men får inte tag på någon. Precis när jag överväger att gå in i kyrkan barfota så vaknar jag dyngblöt i svett. Smidigt när man tar träningspassen i sömnen. ;-)

Några saker är ju lite frågetecken med drömmen är ju att; Vart var Simon? I drömmer existerade han inte ens tror jag. Jag skulle nog gifta mig med mig själv. ;-) Samt att hur tusan funkade locktången? Måste ha vart batteridriven?

Iallfall, igår upptäckte jag att jag fattat fel tid i kyrkan. Vigseln var bokad en hel timme innan vad vi skrivit i inbjudningarna. PANIK!!! Dock löste det sig efter att jag fått tag på kyrkan, så vi ändrade om och nu är vigsel istället 30 minuter EFTER vad som står i inbjudan. Gah. Får säga till i takt med att OSA-svaren kommer in…

Iallafall så faller fler och fler bitar på på plats. Bland annat så lutar det åt den här outfiten för Isak:

hmprod2hmprod Både skjorta och shorts kommer från h&m och skjortan har jag redan hemma. Borde nog klicka hem shortsen med. Tänk vad gulligt om man kunde hitta en rosa fluga eller slips till… Dock väldigt osäkert om jag skulle få på skeptikern det.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *