Boar

Hade det inte vart för att jag vet att jag inte är det så hade jag kanske trott att jag var gravid i sista månaderna. Jag har ett sjuuuuukt behov av att piffa, dona och boa hemma. Eller så är det allt det här med renoveringen av köket som gett svallvågor i resten av huset. Först och främst så är det vardags/matsalrummet som det går hårt åt just nu.

Utöver att jag verkligen skulle vilja byta köksbordet så kör jag massa småprojekt. Tex så gjorde jag ett försök med att spraymåla soffbordet, men det gick inte alls. Tror färgen under spelade in där (jag kan ju inte gjort fel…) och gjorde att det inte riktigt fäste och blev flammigt. Så nu är jag på jakt efter ett nytt…

Lite sugen på någon av dessa från Ikeas serie Vittsjö (har ju redan sidobordet därifrån)

vittsjo-satsbord-set-om-brun__0135349_PE292040_S4 vittsjo-satsbord-set-om-vit__0324639_PE517061_S4 vittsjo-soffbord-brun__0135348_PE292039_S4 vittsjo-soffbord-vit__0324637_PE517060_S4Alla modeller kostar 599:- och det är ju inte så galet mycket. Sålde av ett gammalt köksbord igår så jag har redan finansierat det… ;-) Funderar på att åka förbi efter jobbet och kika. Gäller att passa på när barnen ska hem till kompisar efter skola/förskola och jag inte har super panik hem.

En sak som är väldigt bra med de ovan, och som också iofs kan vara en nackdel då man har kladdiga barnfingrar hemma, är glasskivan. På sidobordet så har jag lätt kunnat förändrat när jag ledsnat och klistrat på dekorplast. Man behöver inte ens vara särskilt noga eftersom glasskivan är lite nersänkt. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *