Blod to the bad

Ok, note to self:

När du tänker att du ska ta den super vassa kniven för att skära mat (eller vad som helst), GÖR INTE DET.

Glöm inte bort att du är du, och DU SKÄR DIG.

Igår satte jag kniven i fingret när jag skar halvfrysta kycklingfiléer. Precis sekunden efter jag tänkte tanken ”Ojojoj, vad bra och VASS den här nya kniven är” så satt kniven i fingret. Jag blev inte så värst uppjagad, men min kropp blev visst det. Helt plötsligt blev jag helt svimfärdig och fick varva med att sitta med huvudet mellan knänen och skära klart resten med en hand. Jag hade ju börjat med maten och den måste ju bli klar!

Men det är ju spännande med lite action så här i mitt just nu totalt händelselösa liv. ;-)

Nu: MAT!

2 thoughts on “Blod to the bad

  1. Åh systri! Du får hålla fingrarna i styr ;)

    Haha, jag blev bra mesig när jag skar mig i fingret sist, pappa fick ju till och med svänga förbi o plåstra om =)

    Känns de nå bättre idag? Hoppas de iaf!

    Kram på dig!

  2. Men det är ju bättre att skära sig på en vass kniv än en slö, för en vass kniv gör oftast ett rakare och renare ”snitt” som är lättare att hålla efter :P Jag tar alltid den vassase kniven i köket när jag ska dela något :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *