Blåa klänningen från Nelly!

Det var himla snabb leverans från Nelly, redan dagen efter så låg mitt lilla paket i brevlådan! Som vanligt så kom det ju med ett par grejer till, men huvudanledningen till att jag beställde var ju denna klänning:

Inte så snyggt censurerat, men jag ville bespara er mitt hemska morgonansikte… Tog ju bilderna nu i förmiddags.

Jag är iallafall himlans nöjd och den kommer att invigas nu på lördag. :-) Först var nog planen att jag skulle ha ett skärp i midjan för att få mer form på kroppen, men jag tror nog jag skippar det. Gillar att den är lös och skön! (Och då kan jag äta hur mycket pizza och chips på förfesten som helst på förfesten utan att oroa mig för svälld mage! Yey! ;-))

Här är länken till inlägget om klänningen med länk till också själva klänningen hos Nelly.

Fjuttiga 199:- kostar den. Lätt värt!

Nu ska jag sätta på kaffe.

Hörs snart igen!*

*Om Tuva somnat dvs.

3 thoughts on “Blåa klänningen från Nelly!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *