Bjud mig på maskerad!!!

Hmm… Jag kommer inte ihåg om det var förra hösten eller hösten innan dess som Simons syster Sara bjöd oss på maskerad. Temat då var fantasy och Simon klädde ut sig till Dracula och jag till en blomsterälva. Alla andra var coola alver, medeltidapersoner och troll… Hihi.

Men nu hittade jag en massa roliga maskeradkläder igen. Så kan ingen fixa till en liten maskerad?

Kanske med temast ”Frukt” så jag kan få gå som banan?

Fast det kanske är lite mycket att lägga 399:- på en banandräkt… Så kanske något annat tema så att jag kan köra en klassiker och köpa ”Sjuksköterska Budget”-dräkten för 149:- istället. ;-)

Fanns en massa andra roliga dräkter där. Och en hel del hel crazy som nog var lite… För mycket om man säger så.

Med rabattkoden BL010 får man 10% rabatt, men jag tror ändå inte att det kan motivera ett ”banandräktsköp”. ;-)

Eller..?

2 thoughts on “Bjud mig på maskerad!!!

  1. Svar: Jag var och letade figurer på BR och visst fanns det, men dom är för stora för att passa i huset tyvärr. SÅg då också att dom sålde exakt likadana hus och då följer det ju med figurer, men eftersom detta var beggat så hade dom tappat bort dockorna…. =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *